Berloth.net sponsort nieuwe website van ToPoS

Zoeterwoude / Enschede, 2007-08-07

De alumni vereniging ToPoS heeft een nieuwe website! De nieuwe website werd gebouwd door berloth.net.

De oude website was voorzien van een traditioneel CMS, maar daar konden maar weinigen mee omgaan. De nieuwe website wordt onderhouden met Dr.eBase, het CMS van berloth.net, en dat kan iedereen!

Vanaf nu kunnen alle commissie-leden zelf nieuws plaatsen op de website, of een activiteit op de agenda zetten. Leden die aan een activiteit mee willen doen kunnen dat met een muisklik aangeven, en ze zijn dan meteen ingeschreven voor de activiteit.

De leden van de vereniging kunnen zelf hun adresgegevens bijwerken op de website en kunnen zelfs bijvoorbeeld aangeven of ze hun contributie per incasso willen betalen.

Omdat alle ledengegevens nu bekend zijn op de website, kon zelfs de gehele ledenadministratie naar de website overgeheveld worden. Dat scheelt de penningmeester een hoop gehannes met stapels excel-sheets en maakt de overdracht naar een volgende penningmeester een stuk makkelijker. Daarnaast kan de penningmeester nu makkelijker controleren of iedereen de contributie al betaald heeft en dat levert de vereniging weer cash op!

Daarnaast wordt nu met Dr.eBase het vereningsblad TOPOSt online samengesteld en kan dan direct gedrukt worden, zonder dat er nog een vormgever aan te pas komt. Hetzelfde geldt voor de netwerkgids die ieder jaar op papier wordt uitgegeven. De website stelt de gids, met daarin alle contactgegeves en pasfoto's van leden, samen en levert een bestand aan dat zo naar de drukker kan!

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands