Berloth.net lanceert backup-dienst Dr.eDisk voor vaste klanten

ZOETERWOUDE, 2008-03-05

Veel klanten van BERLOTH.NET maken gebruik van de interactieve mogelijkheden die het web hen biedt. De inhoud van hun websites en onderliggende database verandert dan ook regelmatig.

Om deze steeds veranderende inhoud veilig te stellen heeft BERLOTH.NET een backup-dienst gelanceerd. Periodiek wordt er geheel automatisch een backup gemaakt van de database op de webserver. Deze backup wordt op via Internet naar een fysiek andere locatie gestuurd.

Naast backups van de inhoud van hun databases kunnen vaste klanten van BERLOTH.NET er ook voor kiezen om hun eigen bedrijfsservers en pc's te laten backuppen door deze dienst. Periodiek wordt dan, ook automatisch, gekeken welke bestanden nieuw of gewijzigd zijn en deze bestanden worden via Internet aan de backup toegevoegd. Natuurlijk wordt alle klanten geadviseerd om zelf ook lokale backups te maken. In het geval van ernstige calamiteiten gaan die backups echter ook verloren. Backups worden immers zelden daadwerkelijk op een andere locatie bewaard. Met Dr.eDisk is er echter altijd een kopie van alle gegevens op een andere locatie beschikbaar.

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands