Seedvalley.nl online

ZOETERWOUDE / ENKHUIZEN, 2009-06-25

Voor Seed Valley ontwierp teambart de website. De implentatie werd gedaan door berloth.net.

Natuurlijk kan de inhoud van de website geheel door Seed Valley zelf onderhouden worden. Zoals Seedvalley het zelf verwoordde:

Ik heb gisteravond een beetje in het CMS systeem gekeken. Hier en daar al wat wijzigingen gemaakt om te proberen of het intuïtief werkt. En dat doet het; lekker simpel

Een leuke optie bij deze website is dat artikelen die extra aandacht nodig hebben, door de beheerder in met één druk op de knop rechts op iedere pagina die extra aandacht krijgen.

De opzet van de website is verder met opzet strak en eenvoudig gehouden. Daardoor is informatie makkelijk te vinden èn makkelijk te beheren.

Dit is de eerste website van berloth.net waarbij gebruik is gemaakt van 'secties'. Ieder artikel dat op de website verschijnt is onderdeel van een sectie en dat bepaalt wáár het artikel op de website terecht komt. Daarnaast is het voor de beheerder eenvoudig om hele secties te verplaatsen of secties toe te voegen. De navigatie van de website past zich automatisch aan. Het idee is natuurlijk geinspireerd door Drupal- en Joomla-achtige CMS'en. Het onderhoud van de website is alleen stukken makkelijker met Dr.eBase!!

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands