Online beoordelingen uitgebreid

ZOETERWOUDE / DEN HAAG, 2010-09-06

Precies een jaar geleden ging de door BERLOTH.NET ontwikkelde online applicatie voor medische keuringen van Diagnosticum online.

Nu blijken er meer partijen te zijn die van deze dienst gebruik willen maken. En dat is niet zo raar: De gegevens van de klant worden door de servers van Diagnosticum en de verzekeraar geheel automatisch met elkaar uitgewisseld en Diagnosticum kan via de online applicatie de keuringen overal waar Internet en een browser voorhanden zijn de keuringen uitvoeren.

De applicatie werd daarom door BERLOTH.NET uitgebreid zodat van diverse servers de gegevens van klanten kunnen worden opgehaald en dat de beoordeling weer naar dezelfde server teruggestuurd wordt.

Bij deze update werd meteen het automatisch genereren van de facturen meegenomen. Alle beoordeling zitten immers in de database van Diagnosticum. En wat in een database zit kun je gebruiken. De applicatie genereert daarom nu ook een handig overzicht van de beoordelingen dat gebruikt kan worden voor de maandelijkse facturering.

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands