Drupal module voor Tropen Instituut

ZOETERWOUDE / AMSTERDAM, 2009-09-29

Het Tropen Instituut (KIT) ontwikkelde samen met het Development Policy Review Network (DPRN) een aantal Drupal-websites waarop experts gevonden kunnen worden op een breed scala van onderwerpen die te maken hebben met ontwikkelingssamenwerking. De gegevens van deze experts worden in een centrale database bij het Africa Studie Centrum (ASC) in Leiden opgeslagen.

Berloth.net ontwikkelde voor het Tropen Instittuut een Drupal-module die de diverse Drupal website laat communiceren met de centrale database.

Omdat alle gegevens in één centrale database worden geregistreerd en alle websites direct met die centrale database kunnen praten, kunnen experts zich op één van de websites registreren, en vervolgens op alle andere websites inloggen. De experts kunnen hierdoor ook op alle websites hun gegevens weer aanpassen of updaten.

Op iedere website kan gezocht worden naar experts. Het maakt daarbij niet uit op welke website ze zicht oorspronkelijk hebben geregisteerd. De gegegevens van de experts worden netjes binnen Drupal gepresenteerd.

Naast de gegevens van experts ontsluit de module ook een grote database met publicaties, die te maken hebben met ontwikkelingssamenwerking.

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands