Oud nieuws

Oud nieuws bevat nieuws artikelen die niet meer relevant zijn omdat de website om wat voor reden dan ook niet meer bestaat. 

JeJuffie.nl online

ZOETERWOUDE / 's GRAVENHAGE, 2006-10-10

Esther Wilzing, de drijvende kracht achter JeJuffie, is heel blij dat ze nu een mooie website heeft.

Esther onderhoudt haar website vanaf nu zelf door middel van Dr.eBase, het Content Management Systeem dat door Berloth.net ontwikkeld werd. Op haar website kan ze haar bezoekers informeren over JeJuffie, het beleid van JeJuffie en links naar achtergrondinformatie plaatsen. Het leukste is natuurlijk het fotoboek, waarin je echt kunt zien hoe het er bij Jejuffie aan toe gaat. Deze foto's kan Esther ook gemakkelijk zelf in het fotoalbum plaatsen.

update: Je Juffie is gestopt met haar activiteiten.

Singularity.nl online

ZOETERWOUDE, WASSENAAR, 2010-08-02

Miriam Wesselink is informatiearchitect, procesarchitect en informatieanalist. Door middel van de sections-and-articles uitbreiding op Dr.eBase kan zij zich gemakkelijk presenteren op singularity.nl.

Seedvalley.nl online

ZOETERWOUDE / ENKHUIZEN, 2009-06-25

Voor Seed Valley ontwierp teambart de website. De implentatie werd gedaan door berloth.net.

Natuurlijk kan de inhoud van de website geheel door Seed Valley zelf onderhouden worden. Zoals Seedvalley het zelf verwoordde:

Ik heb gisteravond een beetje in het CMS systeem gekeken. Hier en daar al wat wijzigingen gemaakt om te proberen of het intuïtief werkt. En dat doet het; lekker simpel

Een leuke optie bij deze website is dat artikelen die extra aandacht nodig hebben, door de beheerder in met één druk op de knop rechts op iedere pagina die extra aandacht krijgen.

De opzet van de website is verder met opzet strak en eenvoudig gehouden. Daardoor is informatie makkelijk te vinden èn makkelijk te beheren.

Dit is de eerste website van berloth.net waarbij gebruik is gemaakt van 'secties'. Ieder artikel dat op de website verschijnt is onderdeel van een sectie en dat bepaalt wáár het artikel op de website terecht komt. Daarnaast is het voor de beheerder eenvoudig om hele secties te verplaatsen of secties toe te voegen. De navigatie van de website past zich automatisch aan. Het idee is natuurlijk geinspireerd door Drupal- en Joomla-achtige CMS'en. Het onderhoud van de website is alleen stukken makkelijker met Dr.eBase!!

Online jaarplanning voor PSO

ZOETERWOUDE / 'S GRAVENHAGE, 2010-06-13

PSO gebruikt intern een gedeelde outlook agenda om haar vele activiteiten te plannen door het jaar heen. Een deel van de planning wilde PSO graag delen met de wereld. Maar hoe zet je een planning, die nog regelmatig veranderd, gemakkelijk online? En in een vormgeving die past bij je eigen website?

BERLOTH.NET bedacht een oplossing die verbluffend simpel is in het gebruik: geef je website een emailadres en nodig hem uit voor de activiteit. Alle wijzigingen en/of annuleringen worden dan vanzelf door Outlook per mail naar de website gestuurd. Je heeft dus alleen de Outlook agenda bij te werken, en de publieke website verandert realtime mee.

Optioneel kan de beheerder nog een url naar de PSO website meegeven. Er wordt dan in de planning detail informatie opgenomen die van de centrale website opgehaald wordt.

 

Idenburg Carsolutions online!

ZOETERWOUDE / DELFT, 2009-10-02

Idenburg Carsolutions is de overkoepelende naam voor Idenburg Carsmile, Idenburg Carservice en Idenburg Carsystems.

En Idenburg in Delft is de plek waar je moet zijn voor inbouwapparatuur voor je auto, inclusief de vakkundige inbouw. Onder de naam Idenburg Carservice verrichten ze onderhoud aan je auto en onder de naam Idenburg Carsmile zorgen ze dat hij grondig gereinigd wordt. En die Carsmile krijg je als je wagen terugkomt. Dat weten we uit eigen ervaring.

Idenburg was zo groot gegroeid dat de website die ze al hadden, begon te knellen. Teambart ontwierp een nieuwe website en berloth.net adviseerde over een nieuwe indeling van de website en verzorgde de implementatie. Nu is de website meteen makkelijker te onderhouden, met het CMS van berloth.net: Dr.eBase.

Van Kruistum en Sloos accountancy online

ZOETERWOUDE, 2008-02-01

 

Van Kruistum en Sloos accountancy is geen stoffig accountskantoor en wil die uitstraling ook niet op de website hebben. Daarom maakte BERLOTH.NET voor hun een hele andere website dan je zou verwachten bij een accountantskantoor.

En ook al zou je het bij de vormgeving van deze website niet verwachten, de inhoud van http://van-kruistum-en-sloos-accountancy.nl is gewoon met Dr.eBase door Arno van Kruistum en Grada Sloos zèlf te onderhouden, zonder dat zich druk hoeven te maken over de vormgeving.

En, ook deze website is vriendelijk voor Google, zodat Van Kruistum en Sloos accountancy goed te vinden is op het web!

Optical Document Security online!

ZOETERWOUDE / LONDON / SAN FRANCISCO, 2007-05-10

In 2008 wordt in San Fransico de conferentie 'Optical Document Security' gehouden. Deze wordt georganiseerd door Reconnaissance International, in Londen. Om deze conferentie te promoten had Reconnaissance International snel een website nodig. Binnen 10 dagen had BERLOTH.NET de website http://opticaldocumentsecurity.com/ online. Op de website vinden bezoekers alle informatie over de conferentie. De inhoud van de website wordt door de organisatie zelf ververst door middel van Dr.eBase, het content management system (CMS) van BERLOTH.NET, en is dus altijd actueel.

Berloth.net lanceert backup-dienst Dr.eDisk voor vaste klanten

ZOETERWOUDE, 2008-03-05

Veel klanten van BERLOTH.NET maken gebruik van de interactieve mogelijkheden die het web hen biedt. De inhoud van hun websites en onderliggende database verandert dan ook regelmatig.

Om deze steeds veranderende inhoud veilig te stellen heeft BERLOTH.NET een backup-dienst gelanceerd. Periodiek wordt er geheel automatisch een backup gemaakt van de database op de webserver. Deze backup wordt op via Internet naar een fysiek andere locatie gestuurd.

Naast backups van de inhoud van hun databases kunnen vaste klanten van BERLOTH.NET er ook voor kiezen om hun eigen bedrijfsservers en pc's te laten backuppen door deze dienst. Periodiek wordt dan, ook automatisch, gekeken welke bestanden nieuw of gewijzigd zijn en deze bestanden worden via Internet aan de backup toegevoegd. Natuurlijk wordt alle klanten geadviseerd om zelf ook lokale backups te maken. In het geval van ernstige calamiteiten gaan die backups echter ook verloren. Backups worden immers zelden daadwerkelijk op een andere locatie bewaard. Met Dr.eDisk is er echter altijd een kopie van alle gegevens op een andere locatie beschikbaar.

Berloth.net sponsort nieuwe website van ToPoS

Zoeterwoude / Enschede, 2007-08-07

De alumni vereniging ToPoS heeft een nieuwe website! De nieuwe website werd gebouwd door berloth.net.

De oude website was voorzien van een traditioneel CMS, maar daar konden maar weinigen mee omgaan. De nieuwe website wordt onderhouden met Dr.eBase, het CMS van berloth.net, en dat kan iedereen!

Vanaf nu kunnen alle commissie-leden zelf nieuws plaatsen op de website, of een activiteit op de agenda zetten. Leden die aan een activiteit mee willen doen kunnen dat met een muisklik aangeven, en ze zijn dan meteen ingeschreven voor de activiteit.

De leden van de vereniging kunnen zelf hun adresgegevens bijwerken op de website en kunnen zelfs bijvoorbeeld aangeven of ze hun contributie per incasso willen betalen.

Omdat alle ledengegevens nu bekend zijn op de website, kon zelfs de gehele ledenadministratie naar de website overgeheveld worden. Dat scheelt de penningmeester een hoop gehannes met stapels excel-sheets en maakt de overdracht naar een volgende penningmeester een stuk makkelijker. Daarnaast kan de penningmeester nu makkelijker controleren of iedereen de contributie al betaald heeft en dat levert de vereniging weer cash op!

Daarnaast wordt nu met Dr.eBase het vereningsblad TOPOSt online samengesteld en kan dan direct gedrukt worden, zonder dat er nog een vormgever aan te pas komt. Hetzelfde geldt voor de netwerkgids die ieder jaar op papier wordt uitgegeven. De website stelt de gids, met daarin alle contactgegeves en pasfoto's van leden, samen en levert een bestand aan dat zo naar de drukker kan!

ICU, het trefpunt voor HRD professionals, van start

ZOETERWOUDE / RIYADH, 2007-03-19

Tijdens de workshop The ROI of Training and Development, die 19 en 20 maart gehouden werd in Riyadh, Saudi Arabia, werd ICU gepresenteerd. ICU is het wereldwijde trefpunt voor HRD professionals. ICU werd in opdracht van ProfitWise ontworpen en geimplementeerd door berloth.net.


 

teambart online!

ZOETERWOUDE, 2007-02-21

teambart geeft vorm aan communicatie. Logo's, huisstijlen, advertenties, nieuwsbrieven, magazines en websites bijvoorbeeld. En alles wat ervoor nodig is om ze te maken: ontwerp, fotografie, opmaak, tekst, techniek en drukwerk.

teambart ontwierp dan ook haar eigen website, maar liet de implementatie ervan over aan berloth.net. En het resultaat mag er zijn!

De website bevat informatie over teambart, en een uitgereid portfolio.

BERLOTH.NET verhuist!

ZOETERWOUDE, 2006-09-01

Per 1 september 2006 is BERLOTH.NET verhuist naar Keer-weer 2 in Zoeterwoude. Het postadres blijft gelijk.

Website voor de Ondernemersvereniging Zoeterwoude

ZOETERWOUDE, 2005-10-03

De Ondernemersverening Zoeterwoude beschikt nu over een website die makkelijk te onderhouden is. Alle informatie op de website wordt nu met het CMS (content management system) van BERLOTH.NET onderhouden. De invoering van het CMS heeft niet alleen als gevolg dat de inhoud van de website gemakkelijker is te onderhouden, maar ook dat de vormgeving beter doorgevoerd kan worden op alle pagina's, zonder dat daar nog naar omgekeken hoeft te worden.

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands