Oh jee! Mijn huidige betaalpas word binnen twéé weken vervallen!

Deze is leuk. Ik zit niet bij de abn-amro, het stikt van de taalfouten (ik weet niet eens of ik ze allemaal heb gezien), en de plaatjes komen van imgur.com. Lekker betrouwbaar.Uw huidige betaalpas word binnen twéé weken vervallen

Geachte klant,


Als klant van de ABN AMRO, blijft u graag op de hoogte van nieuwe veranderingen op het gebied van betaalproducten.

 

De ABN AMRO introduceert nu de nieuwe NFC-2 betaalpas.
De NFC-2 volgt de eerdere versie op.
Met de NFC-2 betaalpas bent u beter beschermd tegen pinpasfraude. De nieuwe betaalpas maakt gebruik van de nieuwste beveiliging. De nieuwe betaalpas is niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Alle betaalpassen dienen daarom vervangen te worden. De ABN AMRO denkt veel aan de toekomst en wilt de vervanging van alle betaalpassen zo milieuvriendelijk laten verlopen. Daarom recyclen we alle huidige passen, de nieuwste technologie maakt het mogelijk om de chip op de passen te vervangen.

Recycle procedure
Wij vragen onze klanten zich aan te melden voor de recycle procedure. Door u aan te melden voor de recycle programma krijgt u uw nieuwe betaalpas volledig gratis. Normaal brengen wij €24,99 in rekening voor een nieuwe betaalpas. Na dat u zich heeft aangemeld ontvangt u verdere instructies over het adres van het dichtstbijzijnde ABN AMRO Recycle Point.


Let op: U kunt over twéé weken alleen nog gebruik maken van de nieuwe betaalpas.


Meld u hier aan voor uw online procedure


Heeft u meerdere betaalpassen? Dan raden wij u aan om uw betaalpassen in delen aan te melden, vergeet niet elke betaalpas afzonderlijk aan te melden. Door geknipte of beschadigde betaalpassen komen niet in aanmerking voor het recycle programma.


Hoogachtend,

Afdeling Internetbankieren
ABN AMRO N.V.

 

 

 

 

Dit bericht is afkomstig van ABN AMRO N.V. statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr. 33031456. Deze e-mail is automatisch verstuurd. Antwoorden op deze e-mail worden niet gelezen.

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands