Avery Academy 2.0 online

ZOETERWOUDE, 2011-06-21

De nieuwe Avery Academy is online. De wensen van Avery Graphics voor uitbreidingen aan hun online Academy konden niet meer in eZ Publish gebouwd worden. Altans, niet op een manier dat het geheel ook nog onderhoudbaar bleef.

Daarom is de Academy van scratch af aan opnieuw gebouwd in Dr.eBase. Het beheer van de website gaat met een op maat gemaakte dashboard, de Avery Academy Dash board, oftewel de AADb.

Het beheer van de website gebeurt geheel in de AADb door meerdere personen met hun eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden:

  • beheren van regio's
  • beheren van boeken (sets van modules)
  • beheren van externe links
  • beheren van nieuws
  • uploaden van modules

En last, but not least:

  • het maken van de vertalingen

De Avery Academy wordt op het ogenblik in 6 Europese talen, in het Chinees en in het Koreaans gepubliceerd. Om het publicatie proces te stroomlijnen ontwikkelde berloth.net een vertaalmodule die het mogelijk maakt om teksten alleen in het engels te publiceren, waarna de vertalers er vanzelf, eventueel vanuit Korea of China, via de webinterface van AADb mee aan de slag gaan en de Engels tekst zin voor zin vertalen.

Motto van dit project: 

Hoe houden we het beheer en gebruik van een website simpel, terwijl alle modules en overige gegevens op alle mogelijke manieren aan elkaar geknoopt moeten worden en ook nog in 8 talen gepubliceerd moeten worden?

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands