Bouwen

Berloth.net ontwerpt en bouwt online applicaties & websites

Meer dan 25 jaar ervaring met het bouwen van websites en online applicaties werpt zijn vruchten af! Klanten van eenmanszaken tot multinationals en overheidsorgansaties.  Wat bouwen we zoal?

Programma’s in the cloud

Dit zijn maatwerk websites die vaak niet publiek zijn. De nadruk bij dit soort websites ligt echter meer op de inhoud, die in een database wordt opgeslagen. Dit soort websites worden ook ‘online applicaties’, ‘internettoepassingen’ of ‘online databases’ genoemd.

Sinds jaren kun je eigenlijk ieder programma, dat vroeger alleen op een computer kon werken, ook als website bouwen. Het programma heet dan ‘in de cloud’ te zijn. Dit heeft een aantal grote voordelen: 

  • alle data wordt centraal opgeslagen en backups zijn centraal geregeld
  • iedereen die met het programma werkt beschikt over dezelfde gegevens
  • je kunt overal met een internet browser het programma gebruiken. Het soort computer waar je op werkt maakt niks uit. Geschikt voor smartphone, tablet, Windows, Mac en Linux!
  • updates worden centraal geregeld, dus iedereen werkt altijd met dezelfde versie

Berloth.net denkt graag mee over mogelijke toepassingen en specifieke wensen.

Complexe maatwerk websites

De ene website is de andere niet. En soms zit er zelfs maar één in het dozijn! Bij complexe websites is de inhoud zó onderling verweven dat de website niet meer met een standaard Content Management Systeem gebouwd kan worden. Of in ieder geval: liever niet! Met écht maatwerk wordt het mogelijk om alle informatie in de website op alle mogelijke manieren te koppelen, ook aan informatie buiten de website. 

Websites voor het mkb

Voor veeleisende ondernemers maakt berloth.net websites die er goed uit moeten zien, waarvan de inhoud door de ondernemer zelf onderhouden moet kunnen worden en die een geringe investering in tijd en geld van de ondernemer verlangen. 

Complete begeleiding

Onze klanten worden altijd in het hele traject begeleid. Vanaf het eerste advies tot en met de bouw en het onderhoud van uw website/intranet/extranet. U hoeft zich dan ook nooit druk te maken om hosting, reserveren van domein-namen en dergelijke.

Open source

Hoewel de producten van berloth.net zelf geen open source zijn, zijn ze wel vrijwel allemaal gebouwd met open source: Linux, Nginx, PHP, MySQL, Javascript & VueJS. En dat scheelt in de licentiekosten!

Onderwijsgerelateerde toepassingen

Berloth.net heeft een hart voor onderwijs. Onderwijsgerelateerde opdrachten maken dan ook een groot deel uit van het portfolio.

 

Adresgegevens

BERLOTH.NET

BERLOTH.NET
Elzendreef 141
2272CK Voorburg

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL001719197B61
Bank: giro 403

Privacy statement