Welkom

BERLOTH.NET is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van online applicaties en complexe websites voor internationaal opererende organisaties en websites voor het onderwijs en het mkb: 

  • Online applicaties / internettoepassingen / online databases

    Dit zijn veelal complexe websites die niet altijd publiek zijn. De nadruk bij dit soort websites ligt echter meer op de inhoud, die in een database wordt opgeslagen. De website wordt alleen gebruikt om de gegevens in de database te kunnen bekijken, te gebruiken en te veranderen.

  • Complexe maatwerk websites

    Met websites is vaak meer mogelijk dan je zou verwachten. Berloth.net denkt graag mee over mogelijke toepassingen en specifieke wensen.

  • Websites voor het mkb

    Voor veeleisende ondernemers maakt berloth.net websites die er goed uit moeten zien, waarvan de inhoud door de ondernemer zelf onderhouden moet kunnen worden en die een geringe investering in tijd en geld van de ondernemer verlangen.

Complete begeleiding

Onze klanten worden altijd in het hele traject begeleid. Vanaf het eerste advies tot en met de bouw en het onderhoud van uw website/intranet/extranet. U hoeft zich dan ook nooit druk te maken om hosting, reserveren van domein-namen etc etc.

U heeft al een website

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanpassingen aan uw bestaande website en kunt u het onderhoud van uw website volledig aan ons uitbesteden.

Onderwijsgerelateerde toepassingen

Berloth.net heeft een hart voor onderwijs. Onderwijsgerelateerde opdrachten maken dan ook een groot deel uit van het portfolio.

Meer weten

Op deze website vindt u al een aantal voorbeelden van opdrachten die berloth.net reeds uitvoerde. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Adresgegevens

BERLOTH.NET

BERLOTH.NET
Elzendreef 141
2272CK Voorburg

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL001719197B61
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands