Dr.eWeb

Dr.eWeb is de gemakkelijke oplossing voor eenvoudige websites, waar eigenlijk geen ingewikkelde databases voor nodig zijn. Bijvoorbeeld de website waar je nu bent. Deze website bestaat slechts uit artikelen met een titel en een tekst.

Het enige dat onderhouden hoeft te worden aan de website zijn die artikelen. De artikelen zijn op een slimme manier aan elkaar gekoppeld, zodat de webserver van artikelen een website kan bouwen. Daarbij wordt ook het menu geheel automatich opgebouwd. 

Een website kan een of meerdere talen bevatten. Dat maakt niks uit. En artikelen hoeven niet allemaal vertaald te worden. Je kunt in de extra taal zelfs een hele andere structuur of inhoud aan de website geven. 

Dr.eWeb is al voorzien van een standaard vormgeving, maar de vormgeving kan door BERLOTH.NET gemakkelijk aangepast worden aan alle mogelijke wensen. 

Zo lijkt het of Dr.eWeb weinig verschilt van Wordpress, maar dat is niet zo. Een website op basis van Dr.eWeb is veel gemakkelijker te onderhouden. En de functionaliteit en vormgeving van de website is veel gemakkelijker aan te passen door BERLOTH.NET.

De inhoud van een website op basis van Dr.eWeb wordt gewoon met Dr.eBase onderhouden. Dat is immers het fundament onder de meeste websites van BERLOTH.NET.

Oh, en last-but-not-least: Dr.eWeb zorgt er zelf voor dat websites keurig in Google worden opgenomen. 

Zelf testen?

Neem contact op met BERLOTH.NET!

Adresgegevens

BERLOTH.NET

BERLOTH.NET
Elzendreef 141
2272CK Voorburg

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL001719197B61
Bank: giro 403

Privacy statement