Dr.eMail

Dr.eMail is de tool waarmee websites van BERLOTH.NET hun formulieren versturen. Je maakt een formulier met willekeurige velden en Dr.eMail snapt wat de bedoeling is. De inhoud van het formulier wordt gecontroleerd, en verzonden, waarbij de mail netjes vormgegeven wordt met een template, als je dat er aan toevoegt. Oh, en er zit een geinige spam beveiliging in, zodat spammers de formulieren niet automatisch kunnen verzenden met hun reclame erin. 

Probeer het zelf:  

Naam:
Naam:
Uw emailadres:
Bericht:

 

 

Dr.eBase

Dr.eBase [dokter i-bees] is het Content Mangement Systeem (een CMS) dat ontwikkeld is door berloth.net [bèrlot-punt-net] en het fundament onder de meeste websites van BERLOTH.NET.

De achterkant van Dr.eBase wordt ingezet om het ontwikkelen van database-gestuurde websites te vereenvoudigen, te versnellen en dus goedkoper te maken. Dit maakt het mogelijk om tegen beperkte kosten razendsnel een precies op maat gemaakte website te bouwen, die ook nog op de pixel nauwkeurig aan de vormgevingswensen van de vormgever voldoet. De achterkant wordt alleen intern bij berloth.net gebruikt.

De voorkant van Dr.eBase wordt ingezet als de website opgeleverd is en de klant de inhoud van de website zelf wil gaan beheren. Deze kant wordt dagelijks door vele website-beheerders gebruikt.

Dr.eBase wijkt op een aantal belangrijke punten af van andere CMS'en:

  1. Het gebruik is verbluffend simpel
  2. Dr.eBase 'denkt' niet in pagina's, maar alleen in gegevens
  3. De structuur van de database is altijd maatwerk, en gegevens hoeven dus nooit in een standaard format 'geperst' te worden.
  4. Alle soorten gestructureerde data kunnen geimporteerd worden
  5. Dr.eBase verzorgt niet alleen de inhoud van de website, maar kan ook nieuwsbrieven of gedrukte media samenstellen

Dr.eBase nergens te koop. Het wordt alleen gratis geleverd bij websites die door berloth.net gebouwd worden.

Zelf testen?

Neem contact op met BERLOTH.NET!

Dr.eWeb

Dr.eWeb is de gemakkelijke oplossing voor eenvoudige websites, waar eigenlijk geen ingewikkelde databases voor nodig zijn. Bijvoorbeeld de website waar je nu bent. Deze website bestaat slechts uit artikelen met een titel en een tekst.

Het enige dat onderhouden hoeft te worden aan de website zijn die artikelen. De artikelen zijn op een slimme manier aan elkaar gekoppeld, zodat de webserver van artikelen een website kan bouwen. Daarbij wordt ook het menu geheel automatich opgebouwd. 

Een website kan een of meerdere talen bevatten. Dat maakt niks uit. En artikelen hoeven niet allemaal vertaald te worden. Je kunt in de extra taal zelfs een hele andere structuur of inhoud aan de website geven. 

Dr.eWeb is al voorzien van een standaard vormgeving, maar de vormgeving kan door BERLOTH.NET gemakkelijk aangepast worden aan alle mogelijke wensen. 

Zo lijkt het of Dr.eWeb weinig verschilt van Wordpress, maar dat is niet zo. Een website op basis van Dr.eWeb is veel gemakkelijker te onderhouden. En de functionaliteit en vormgeving van de website is veel gemakkelijker aan te passen door BERLOTH.NET.

De inhoud van een website op basis van Dr.eWeb wordt gewoon met Dr.eBase onderhouden. Dat is immers het fundament onder de meeste websites van BERLOTH.NET.

Oh, en last-but-not-least: Dr.eWeb zorgt er zelf voor dat websites keurig in Google worden opgenomen. 

Zelf testen?

Neem contact op met BERLOTH.NET!

Adresgegevens

BERLOTH.NET
Zuidbuurtseweg 50a
2381 LG Zoeterwoude

tel: +31-6-39757299

KvK : 060740280000
BTW nr: NL145428370B01
Bank: giro 403

Privacy statement

Taal

english / nederlands